Sparta verliest van Cambuur tijdens Familiedag


ROTTERDAM – Sparta is tegen de eerste nederlaag in de voorbereiding aangelopen. Tijdens de traditionele Familiedag wisten de Rotterdammers niet te winnen van competitiegenoot SC Cambuur. Op Het Kasteel werd het 0-2.

De eerste serieuze mogelijkheid was er na vijf minuten voor Sparta. Abdou Harroui schoot de bal hard op doel, maar een verdediger van Cambuur kon ternauwernood een Rotterdamse treffer voorkomen.Ook Lars Veldwijk was een minuut later gevaarlijk, maar zijn schot ging rakelings over. Na dertig minuten spelen kwam Cambuur op voorsprong. Het was Tyrone Conraad die doelman Roy Kortsmit met een bekeken afstandsschot het nakijken liet. Sparta kreeg in het eerste gedeelte van de wedstrijd nog wel kansen, maar scoorde niet meer.

In de tweede helft kregen de Rotterdammers na een kwartier voetballen de uitgelezen kans om de stand gelijk te trekken. Verdediger Royston Drenthe zag zijn geplaatste inzet net naast de goal verdwijnen. Ook Cambuur was dichtbij. Een inzet van Mathias Schils schampte de lat van doelman Roy Kortsmit. Een paar minuten later maakte Issa Kallon er uit een afgemeten voorzet wel 0-2. Sparta probeerde met invallers Thomas Verhaar en Edouard Duplan nog wel een doelpunt te maken, maar ook dat lukte niet. Issa Kallon had nog een goede mogelijkheid voor de club uit Leeuwarden, maar zijn inzet eindigde op de vuisten van Roy Kortsmit. Zo eindigde het duel in 0-2 voor Cambuur.

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mike Bos

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl