Sparta ziet zege verdampen na penalty in laatste seconde

EMMEN – Sparta Rotterdam leek vrijdagmiddag tegen FC Emmen heel lang op weg om een einde te maken aan de slechte reeks waar de Spangenaren inzitten. Een dubieuze beslissing in de blessuretijd zorgde er echter voor dat de Rotterdammers slechts een punt overhielden aan het duel in Drenthe.

Al snel werd duidelijk dat Sparta niet naar Emmen was afgerezen om de bal in de ploeg te hebben. FC Emmen wilde de bal graag in bezit hebben en kreeg dit ook van Sparta. Echter deed de ploeg van Dick Lukkien daar bijzonder weinig mee. De balbezitshow zorgde namelijk voor weinig tot geen gevaar voor het doel van Okoye. Sparta kwam er af en toe snel uit en wist hiermee eigenlijk gevaarlijker te worden dan de thuisploeg. De Rotterdammers hadden echter een blunder van doelman Verrips nodig om op voorsprong te komen. Het doelpunt kwam op naam van Laros Duarte, die zijn afstandschot gepromoveerd zag worden tot doelpunt.

Na rust wist FC Emmen voor iets meer onrust te zorgen in de Spartaanse defensie en raakte De Leeuw zowaar de paal. Veel meer zat er echter niet in voor de Drenthenaren, terwijl Sparta via Engels en Gravenberch een aantal maal dicht bij de 0-2 was. Zo leek het duel uiteindelijk uit te monden in een nipte zege voor de Rotterdammers, ware het niet dat de dubieuze en inconsequente handsregel ditmaal in Spartaans nadeel werd toegepast. Het resultaat was een penalty waarmee De Leeuw FC Emmen toch nog naar een punt schoot.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl