Stefan Dijkxhoorn versterkt selectie DVO’32

Middenvelder Stefan Dijkxhoorn (26) sluit na de zomer aan bij DVO’32 De voormalig aanvoerder van Hermes DVS en regerend Schiedams kampioen speelt dit seizoen al bij DVO’32 in een vriendenteam, nadat hij het plezier bij Hermes DVS was verloren. Als jeugdspeler kwam hij uit voor Excelsior Maassluis.

‘Hoewel ik het weer enorm naar mijn zin had gekregen bij mijn vrienden in het 4e elftal, begon ik het prestatief voetballen in een selectie toch wel te missen. Het begon weer te kriebelen na een goed gesprek met de trainers Ben en Semjon. Ik hoop komend seizoen dat we weer een normaal seizoen tegemoet kunnen gaan en een jaar normaal kunnen voetballen. Met de basis die er al staat, goede spelers en straks met een nieuwe start hoop ik ook met DVO’32 weer een rol van betekenis te kunnen spelen in de 3e klasse.’

Trainer Ben Hoogwerf is ook erg blij met de komst van Stefan Dijkxhoorn. ‘Ik ken Stefan van enkele oefenwedstrijden tegen Hermes DVS en ook Semjon heeft hem dit seizoen nog in actie gezien bij ons 4e elftal, waar hij er opzichtig boven uitstak. Dat hij aanvoerder was bij Hermes DVS zegt ook wel iets over zijn persoonlijkheid en beleving voor het voetbal. Eigenlijk wilde ik hem er dit seizoen al bij hebben, maar toen koos hij in eerste instantie voor zijn vrienden. Met Stefan, die linksbenig is, krijg ik straks weer een extra optie binnen onze selectie van volgend seizoen.’

3f92cc22-ab1b-476e-b9d3-c4c00b9f710a.JPG

21683f30-969c-4817-8070-ab1c8973645c.JPG

Foto’s: Mischa Keemink

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl