Speelschema Waterwegsport.nl Korfbal Challenge aangepast

Zaterdagavond 29 oktober vindt er in de sporthal van Rhoon de allereerste editie plaats van de Waterwegsport.nl Korfbal Challenge, waarin Twist, Nexus, Vitesse, Thor en RWA de strijd met elkaar aangaan om de sportieve eer en in voorbereiding zijn op de nieuwe zaalcompetitie die in november van start gaat. Vorige week werd weliswaar het speelschema bekend gemaakt, maar bij nader inzien kiest de organisatie voor een iets andere opzet.

Het korfbalevent is een initiatief van Waterwegsport.nl in samenwerking met VogelVlug Media om de sport nog meer te promoten en een mooi podium te bieden. Met nog slechts twee weken voor de boeg heeft de organisatie het officiële speelschema van de avond alsnog aangepast.

Het zijn twee toernooien op één avond waar er een A- en B-categorie in actie komen. Ieder team komt alsnog driemaal in actie in wedstrijden van vijfien minuten. De ploeg met de meeste punten wint het toernooi. Bij een gelijke stand is het doelsaldo doorslaggevend.

Categorie A:

  1. Vitesse
  2. SC Twist
  3. Nexus
  4. Thor

Speelschema:

Ronde 1: 20.00 uur Vitesse – SC Twist, 20.15 uur Nexus-Thor

Ronde 2: 21.00 uur Vitesse-Nexus, 21.15 uur SC Twist – Thor

Ronde 3: 22.00 uur Vitesse – Thor, 22.15 uur SC Twist-Nexus

Categorie B:

  1. Vitesse 2
  2. SC Twist 2
  3. Nexus
  4. RWA 3

Speelschema:

Ronde 1: 19.30 uur Vitesse 2 – SC Twist 2, 19.45 uur Nexus 2 – RWA 3

Ronde 2: 20.30 uur Vitesse 2 – Nexus 2, 20.45 uur SC Twist 2 – RWA 3

Ronde 3: 21.30 uur Vitesse 2 – RWA 3, 21.45 uur SC Twist 2 – Nexus 2

Na 22.30 uur zal er nog een prijsuitreiking en loterij plaatsvinden voor het goede doel van St. WISH. Nadien volgt er nog een derde helft met muziek van DJ Timo. De toegang is geheel gratis. Een drankje en hapje is voor eigen rekening. Het toernooi kan nooit georganiseerd worden zonder de (financiële) steun van diverse sponsors: PanArt Rhoon, Binder Groenprojecten, MCD Rhoon, AH Rhoon, Intratuin Rhoon en Korfbalshop.nl. Uiteraard zijn meer sponsors welkom. Informeer bij VogelVlug Media naar de mogelijkheden door vrijblijvend te mailen naar info@vogelvlugmedia.nl of bel 06-47870763.

Waterwegsport.nl is een regionaal sportplatform dat actief is in de regio Waterweg en een podium biedt aan meer dan alleen voetbal. Er wordt samengewerkt met organisator Michael de Vogel van VogelVlug Media.

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie