Speelschema Waterwegsport.nl Korfbal Challenge bekend

REGIO – Zaterdagavond 29 oktober vindt er in de sporthal van Rhoon de allereerste editie plaats van de Waterwegsport.nl Korfbal Challenge, waarin Twist, Nexus, Vitesse, Thor en RWA de strijd met elkaar aangaan om de sportieve eer en in voorbereiding zijn op de nieuwe zaalcompetitie die in november van start gaat.

Het korfbalevent is een initiatief van Waterwegsport.nl in samenwerking met VogelVlug Media om de sport nog meer te promoten en een mooi podium te bieden. Met nog ruim drie weken voor de boeg heeft de organisatie het officiële speelschema van de avond bekend gemaakt. Aanvang van het toernooi is om 19.00 uur, waarna om 19.15 uur de avond officieel wordt geopend. Daar ligt nog een verrassing bij in het verschiet.

Het zijn twee toernooien op één avond waar er een A- en B-categorie in actie komen. Ieder team komt driemaal in actie in wedstrijden van 12:30 minuut. Degene met de meeste punten wordt uitgeroepen als winnaar. Bij een gelijke stand zal het doelsaldo doorslaggevend zijn.

Categorie A:

  1. Vitesse
  2. SC Twist
  3. Nexus
  4. Thor

Speelschema:

Ronde 1: 20.00 uur Vitesse – SC Twist, 20.15 uur Nexus-Thor

Ronde 2: 21.00 uur Vitesse-Nexus, 21.15 uur SC Twist – Thor

Ronde 3: 22.00 uur Vitesse – Thor, 22.15 uur SC Twist-Nexus

Categorie B:

  1. Vitesse 2
  2. SC Twist 2
  3. Nexus
  4. RWA 3

Speelschema:

Ronde 1: 19.30 uur Vitesse 2 – SC Twist 2, 19.45 uur Nexus 2 – RWA 3

Ronde 2: 20.30 uur Vitesse 2 – Nexus 2, 20.45 uur SC Twist 2 – RWA 3

Ronde 3: 21.30 uur Vitesse 2 – RWA 3, 21.45 uur SC Twist 2 – Nexus 2

Na 22.30 uur zal er nog een prijsuitreiking en loterij plaatsvinden voor het goede doe. Nadien volgt er nog een derde helft met muziek van DJ Timo. De toegang is geheel gratis. Een drankje en hapje is voor eigen rekening.

De avond wordt een aaneenschakeling van sport, spel, plezier en gezelligheid. ,,Er zal in de kantine het een en ander te nuttigen zijn. Uiteraard is dit wel voor eigen rekening. Maar na afloop van de wedstrijden – die plaatsvinden tussen 19.30 uur en 22.30 uur – zal er nog een loterij plaatsvinden voor het goede doel, speelt De Volharding een deuntje tijdens de wedstrijden en zorgt DJ Timo voor muzikaal vertier. De toegang voor bezoekers is gratis. Het toernooi kan nooit georganiseerd worden zonder de (financiële) steun van diverse sponsors: PanArt Rhoon, Binder Groenprojecten, Intratuin Rhoon, MCD Rhoon, AH Rhoon, politieke partij OPA en Korfbalshop.nl. Uiteraard zijn meer sponsors welkom. Informeer bij VogelVlug Media naar de mogelijkheden door vrijblijvend te mailen naar info@vogelvlugmedia.nl of bel 06-47870763.

Waterwegsport.nl is een regionaal sportplatform dat actief is in de regio Waterweg en een podium biedt aan meer dan alleen voetbal. Er wordt samengewerkt met organisator Michael de Vogel van VogelVlug Media.

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie