Sponsoren en jeugd CWO ontmoeten Dirk Kuijt

Vlaardingen – Het bestuur van st.Businessclub CWO heeft ook dit jaar weer de hand weten te leggen op een bijzondere gast tijdens de jaarlijkse sponsoravond. Donderdag 16 mei ontvangt vaste presentator Jan Dirk Stouten, niemand minder dan Dirk Kuyt.

Dirk Kuijt, speelde voor FC Utrecht, Feyenoord, Liverpool en Fenerbahçe SK. Kuijt was van 2004 tot en met 2014 international in het Nederlands voetbalelftal, waarvoor hij 104 wedstrijden speelde en 24 keer scoorde. Op 14 mei 2017, in de kampioenswedstrijd van het seizoen 2016/2017, thuis tegen Heracles Almelo, scoorde Kuijt zijn 100ste doelpunt voor Feyenoord. Met zijn hattrick had hij een belangrijk aandeel in deze wedstrijd en dus de landstitel. Sinds dit seizoen is Kuijt trainer van de Feyenoord onder-19.

Bestuurders Jeroen Onderdelinden en Joris van der Windt van st. Businessclub CWO zijn erg blij met deze hoofdgast en presentator Jan Dirk Stouten, een bijzonder mooie bijkomstigheid is dat de komst van de “twee Dirken” is gerealiseerd door een donatie aan het Roparun team van Feyenoord Rotterdam. Gezien het goede doel wat de Roparun nastreeft, ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”, maakt deze sponsoravond nog mooier als de vorige edities.

Naast de leden van st. Businessclub CWO en overige sponsoren van sv CWO, welke de afgelopen jaren al Gertjan Verbeek, Co Adriaanse, Jean Marie Pfaff, Wim Kieft, Kees Jansma en Jan de Jong hebben ontmoet, is er dit jaar ook ruimte gemaakt voor de jongste jeugd van sv CWO!
Zo zal de jongste jeugd voorafgaand aan deze avond de mogelijk krijgen om Dirk Kuyt te ontmoeten, immers de jeugd heeft bij sv CWO de toekomst!

Ook interesse in de mogelijkheden van sponsoring rondom de leukste club van Vlaardingen en aanwezig zijn bij deze bijzondere voetbalavond? Stuur een email naar businessclub@svcwo.nl en maak kennis met “Netwerken op de CWO manier”.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl