Sterk PPSC ziet HWD in extremis langszij komen

Schiedam – Voetballend PPSC liet zich tegen HWD van zijn allerbeste kant zien. De pupillen van Jeremy Hagestein leken zelfs te winnen totdat de scheidsrechter ver in blessuretijd een zeer twijfelachtige beslissing nam en de bal op de stip legde voor de gasten, 3-3 en meteen het eindsignaal. ,,Mijn spelers hebben laten zien dat ook tegen een club als HWD  met strijd en scherpte punten gepakt kunnen worden.”
De Rotterdammers startte de competitie met een ongelooflijke 10-0 tegen Excelsior’20 en dat ook tegen het Schiedamse ‘PP’ even de punten te kunnen incasseren. Jeremy Hagestein, de fanatieke oefenmeester van de blauwhemden, had zijn huiswerk gedaan. Ondanks het overrompelende begin van de Rotterdammers hield de thuisploeg keurig stand. Met hoge druk, felheid in de duels en een geweldige inzet pakte PPSC de handschoen op. In minuut 12 brak Michael Franken los en slalomde hij naar de 1-0. Die stand bleef lang op het bord totdat de echte voetballers van HWD de 1-1 aan tekenden in de 41e minuut. Martijn Hertog, de subliem acterende goalie van PPSC, keek in de 44e minuut een penalty naast het doel. Als klap op de vuurpijl kwamen de gastheren op slag van rust op 2-1. De sterke Rick Beumer zorgde voor de voordelige ruststand.
Het tweede bedrijf gaf iets minder tempo te zien maar de duels bleven onverminderd op het randje. Na ruim een uur spelen wist HWD, met enkele zeer technische spelers in de basis, de 2-2 te maken. Beide ploegen bleven strijden voor drie punten, al moet gezegd dat referee David Post geregeld vergat om onpartijdig te blijven. Toch kon hij niet voorkomen dat Rick Beumer vlak voor tijd heerlijk afrondde, 3-2. HWD leek geslagen maar ‘kreeg’ in minuut 95 opnieuw een strafschop die tot de 3-3 eindstand leidde. ,,Meer dan één punt was hier niet uit te halen, maar we hebben ons vandaag van een hele goed kant laten zien,” sprak Jeremy Hagestein.

Foto: Mischa Keemink
Door: Ton de Leede


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl