Zaterdag clash tussen Excelsior’20 en SVV onbeslist

Schiedam  – Op een goed gevuld Thurlede speelden Excelsior’20 en SVV een onvervalste derby. Beide ploegen mochten aan de drie punten ruiken, maar het einde werd gefloten bij een 2-2 stand.
Op het grote grasveld, niet bepaald de favoriete speelgrond van SVV, toonden beide ploegen voor de winst te gaan. Excelsior’20 was vorige week in zijn hemd gezet door HWD en SVV had een keurige driepunter gescoord. De thuisploeg van Jaco Verhoev wist al gauw het net te vinden. Sven Zoetmulder beloofde het brutale spel met de keurige 1-0. Zowel zwartwit als roodgroen bleef de aanval zoeken zonder enige verandering in de stand.
Na rust (1-0) kwam SVV als een speer uit de startblokken. Na twee minuten spelen was de score door twee treffers van Amir Rozebaghi 1-2 en leek SVV goud in handen te hebben terwijl de thuisploef een aardige opdoffer had gekregen.

SVV hoopte het potje uit te tikken, Excelsior’20 daarentegen legde nog meer het accent op de aanval. Giovanni was uiteindelijk de maker van de 2-2. ,,Ik vond ons eerlijk gezegd net iets beter,” analyseerde Excelsior’20-speler Mitchell Schrauwers, ,,je merkte dat onze conditie beter was.”

Foto: Mischa Keemink
Door: Ton de Leede


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl