Steven Berghuis overweegt transfer

De kans dat Steven Berghuis volgend seizoen nog voor Feyenoord speelt lijkt kleiner te worden. De aanvaller lijkt bezig aan zijn afscheidstournee bij Feyenoord. De 28-jarige aanvaller kan door een clausule in zijn contract voor een vastgestelde transfersom vertrekken. Dit meldt VI.nl.

”Ik heb bij Feyenoord alles meegemaakt en gewonnen. Misschien is het weer eens tijd om mezelf op een hoger niveau te testen.” Toch houdt Berghuis ook een slag om de arm. ”Ik heb het naar mijn zin bij Feyenoord en het plaatje moet dan wel kloppen qua land, club, trainer en competitie. Ik ga dus niet zomaar weg bij Feyenoord.”

De komende weken staat er veel te gebeuren. ”De halve finale van de beker, we doen het goed in de competitie en straks misschien nog het EK. Ik ga niet te ver vooruit kijken maar het is nog steeds mijn ambitie om te kijken hoe hoog de lat ligt.”

Foto: Mischa Keemink

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl