Steye Jacobs nieuwe trainer Excelsior M.

Steye Jacobs en Excelsior Maassluis hebben een akkoord bereikt over een contract dat de trainer met ingang van het seizoen 2023-2024 voor de duur van een seizoen bindt aan de club, waarbij Excelsior Maassluis de optie heeft om het contract met nog 1 jaar te verlengen tot medio 2025.

De 38-jarige oefenmeester wordt daarmee komende zomer de opvolger van de huidige hoofdtrainer Dogan Corneille, die vorige maand te kennen gaf na dit seizoen te stoppen als trainer van Excelsior Maassluis.

Jacobs, die op dit moment trainer is van Excelsior Maassluis Onder 21, maakte in de zomer van 2017 de overstap vanuit Victoria’04 naar Excelsior Maassluis. Na twee seizoenen de Onder 17 onder zijn hoede te hebben gehad en vervolgens één seizoen Onder 18 te hebben getraind is hij momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij het beloftenteam van de Tricolores.

‘’Ik ben enorm trots op de kansen en het vertrouwen dat ik vanuit de clubleiding krijg om vanaf het nieuwe seizoen door te schuiven als hoofdtrainer van deze mooie club’’, zegt Jacobs. ‘’Het is geweldig om te zien dat naast spelers ook trainers zich binnen de club kunnen ontwikkelen en de kans krijgen bij de hoofdmacht. Ik heb veel zin om samen met de spelers en staf een vervolg te geven aan de afgelopen mooie jaren.’’

Technisch Manager Niels Redert is blij dat de club Jacobs heeft kunnen presenteren als de nieuwe hoofdtrainer van het vlaggenschip. ‘’Steye is een zeer talentvolle trainer die inmiddels ook al een geruime tijd binnen de club rondloopt. Het Technisch Management Team heeft na een zorgvuldig proces hem gezien als ideale opvolger van onze huidige hoofdtrainer Dogan Corneille. Steye past perfect in het plaatje van een zelf opgeleide trainer de kans te geven door te stromen naar de hoofdmacht. Iets wat we natuurlijk ook al vele jaren doen met onze jeugdspelers.’’

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl