Studentenvereniging S.S.R.-Rotterdam steunt De betrokken Spartaan

Rotterdam – Stichting De Betrokken Spartaan, Sparta Rotterdam en studentenvereniging S.S.R.-Rotterdam ontvingen, op zondag 4 februari, bij de thuiswedstrijd van Sparta tegen Willem II, 100 kinderen uit de wijk Delfshaven. De kinderen zijn uitgenodigd door het jubilerende S.S.R.-Rotterdam; de studentenvereniging bestaat 100 jaar en viert dit graag met de stad Rotterdam.

Voorafgaand aan de wedstrijd werden de kinderen met een Sparta-Quiz ontvangen, gepresenteerd door E-Sporter van Sparta Rotterdam, Frank van der Slot. Tijdens de rust overhandigden de leden van S.S.R.-Rotterdam een maatschappelijke cheque t.w.v. €10.000,- aan Stichting De Betrokken Spartaan, de maatschappelijke organisatie van Sparta Rotterdam die – onder andere – sport en beweging stimuleert voor kinderen uit Rotterdam-West.

 Het doel is om kinderen met elkaar in gesprek te laten gaan over welke ambities zij hebben en hen het gevoel te geven dat alles voor hen mogelijk is. Door de kinderen in contact te laten komen met Sparta Rotterdam en kennis te laten maken met de studenten van S.S.R.-Rotterdam, wordt er alles aan gedaan om de kinderen te inspireren. “Studenten hebben het goed: zij doen veel ervaring op en hebben door het volgen van een goede opleiding en het opbouwen van een sociaal netwerk, veel kansen op de arbeidsmarkt. We willen de Rotterdamse kinderen vertellen dat ook zij deze kans kunnen krijgen, als zij er maar zelf in geloven,” aldus Daan Verpalen en Sanne Smidt van studentenvereniging S.S.R.-Rotterdam.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl