Supercupstrijd: Hermes DVS – DVO’32 op 20 mei bij Kethel Spaland

Schiedam – Op woensdagavond 20 mei om 19:00 uur, de dag voor hemelvaart, strijden de regerend voetbalkampioenen van Schiedam en Vlaardingen weer om de Waterweg Supercup. Plaats van handeling is, net als afgelopen edities, Sportpark willem Alexander aan de Zoomweg 2 in schiedam. Voetbalvereniging Kethel Spaland zal wederom de gastheer zijn.

De supercup finale tussen de haringkoppen en de jeneverneuzen kent dit jaar 2 nieuwkomers. DVO’32 bekroonde een meer dan uitstekend jaar door in de finale van het Vlaardings kampioenschap VFC (za) met 8-0 alle hoeken van het veld te laten zien. Hermes DVS pakte op hun beurt op een zonovergoten Excelsior’20 complex de titel door de thuisploeg te verslaan in de finale.

De hernieuwde supercup traditie werd twee jaar geleden weer in het leven geroepen door de organisatie van het Schiedams kampioenschap en kende met VFC (zo) en Deltasport en SVV eerdere winnaars. De strijd is uiteraard ook dit jaar weer gratis te bezoeken en de avond wordt zoals altijd opgeluisterd met de nodige muzikale gezelligheid.

Hermes DVS

Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl