SV&HV Schiedam doet goede zaken

Het honkbalteam van SV&HV Schiedam heeft zondagmiddag de volle buit binnen gehaald tegen Thamen. In Sportpark Bijdorp eindigde de wedstrijd in 9-7.

Lang bleven beide teams zonder score. Startende pitcher Stefan Droog hield de sterke slagploeg van Thamen goed in bedwang. Pas in de vijfde inning opende SV&HV Schiedam de score. Eerst kwam Sander Bol over de thuisplaat, en vervolgens maakten Wiljaidro Paulina en Lennard Bol het tweede en derde punt.

Een inning later werden daar maar liefst nog eens zes punten aan toegevoegd, mede door hits van Tjeerd Boer, Lennard Bol (double) en Leon Korpel (triple).

Bij een stand van 9-0 kwam de slagploeg van Thamen pas echt op gang. Langzaam maar zeker sprokkelde de tegenstander de punten bij elkaar. Moegestreden werd pitcher Stefan Droog vervangen door Rob van den Bosch. Vervolgens maakte hij op de heuvel plaats voor Roeland Offermans. Toch kon niet worden voorkomen, dat Thamen in de achtste slagbeurt nog gevaarlijk dichtbij kwam. Maar in de laatste inning bij een stand van 9-7 werd er niet meer gescoord.

Ook het softbalteam van SV&HV Schiedam boekte een overwinning. In Oss werd met 1-10 gewonnen van hekkensluiter Cardinals. Pitcher Kelly Krijnberg gooide de hele wedstrijd. Door de zege klimt het Schiedamse softbalteam naar de middenmoot in de Tweede Klasse.

Foto: Saskia van Kampen


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl