Nederlaag voor softbalsters SV&HV Schiedam

Even leek het er gisterenavond op dat de Schiedamse tweedeklasser het hoger geklasseerde Blue Birds moeilijk kon gaan maken. De Delftenaren namen weliswaar in de eerste inning een 0-1 voorsprong, maar in de tweede slagbeurt kwam SV&HV Schiedam door een score van Maaike Jansen op gelijke hoogte.

Blue Birds nam echter in de volgende inning gelijk weer afstand door drie keer te scoren. Een inning later liepen de Delftse softbalsters uit naar 1-5, waarna Daphne Möring het tweede punt voor de thuisploeg kon scoren. Vervolgens scoorde Blue Birds het zesde punt.

Na een paar omzettingen in het veld, alsmede een pitcherwissel aan Schiedamzijde, wist Blue Birds in de 6e inning uit te lopen naar 2-11, wat tevens de eindstand betekende.

De Schiedamse slagploeg produceerde zeven honkslagen, waarvan er twee van de knuppel van eerste honkvrouw Daphne Möring kwamen.

Door de nederlaag blijft SV&HV Schiedam hangen in de onderste regionen met 3 punten uit 5 wedstrijden. A.s. zondag gaat de Schiedamse formatie op bezoek bij het nog puntloze Cardinals.

Foto: Aad de Groot.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl