SVV laat ook Delft kansloos

Na de megascore van vorige week (13-2) scoorde SVV ook tegen Delft met gemak. Na een 2-2 ruststand liepen de roodgroenen in het tweede deel weg naar 6-2.
In Delft kende SVV de gebruikelijke koude start. Nummer 9 van de ranglijst Delft kwam op 1-0. De 1-1 van Brian van der Windt liet niet lang op zich wachten. Net als de 1-2 van diezelfde speler. Delft gaat op jacht naar de gelijmaker en forceert een strafschop. Strafschoppenkiller Alex van der Meer stopt de kalktrap. Even later brengt de thuisclub de ruststand op 2-2.
In de tweede helft is SVV heer en meester en drukt dit ook uit in goals. Eerst scoort goalie Alex van der Meer vanaf de stip de de 2-3. Dan schiet Niels van Meuwen de 2-4 in de boeken. Daarna schieten Dio Wolf (2-5) en Joarley Marchena (2-6) de eindscore in et voordeel van de Schiedammers. ,,Het was een leuke wedstrijd,” aldus SVV-trainer Ramon Bronkhorst, ,,met een aparte scheidsrechter. In de 2e helft kwamen we tot mooie doelpunten. Ons seizoen is nu voorbij, met een 7e plek.”

Door: Ton de Leede


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl