Tafeltennissers Scyedam niet voortvarend van start

Het eerste herenteam van Scyedam bestaat uit Thomas Baart, Jeroen Bastiaansen, Martijn van der Heide en Nermin Smajic. De eerste divisie waarin dit team uitkomt bestaat dit najaar uit acht teams die elkaar eenmaal ontmoeten. Aansluitend volgt een promotie- en degradatiegroep waarin de returns worden gespeeld. De wedstrijden bestaan uit 7 sets: 6 enkelspelen en als laatste een dubbelspel.

De start van het eerste herenteam is allesbehalve voortvarend: in de eerste wedstrijd werd met 1-6 verloren en afgelopen zaterdag kon na een 4-0 achterstand de schade nog worden beperkt tot een 4-3 nederlaag.
De spelers van de reserves van Hilversum zijn Elwin Huiden, Arnoud Meijer en Mick de Vette. Hilversum staat fier aan kop met een 5-2 overwinning tegen Avanti en een maximale 0-7 winstpartij tegen SVE.

Het tweede herenteam komt uit in de derde divisie. De spelers van het team zijn Paul de Graaf, Erik Kloppers, Kees de Koning, Stephan Pieters en Bart Platzbeecker. Na een

3-7 nederlaag in de openingswedstrijd tegen de huidige koploper Kampenion 2, werd afgelopen zaterdag een prima 3-7 zege geboekt in Leiden tegen de reserves van Scylla.

Tegenstander DTV ’84 verloor tweemaal eerst met 8-2 bij Kampenion en met 4-6 thuis tegen Taverbo 2. Het team uit Dalfsen bestaat uit Hugo Beute, Harmen Kramer, Jan- Jaap Schipper en Yoran Tonnema.

Onze teams kunnen uw steun goed gebruiken. We roepen u dan ook op onze teams op zaterdag te komen steunen in onze sportaccommodatie Scyedam, Dr. Kuyperlaan 4 in Schiedam.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl