Thijs Rijnberg verlengt bij hockeyers Pollux

VLAARDINGEN – Coach Thijs Rijnberg zal ook komend seizoen actief zijn als hoofdcoach van de hockeyers van eersteklasser Pollux.

Halverwege vorig jaar nam Rijnberg de functie van Ronald Jacobs over, die dit vanwege veelvuldige werkzaamheden in het buitenland niet langer kon combineren. ,,Ik ben blij om verder te gaan bij Pollux Heren . Het is een jong en mooi team qua spelers, dat zeker nog stappen kan maken. Zoals ik de groep heb leren kennen, zijn zij bereid om hard te werken om zo de groei als team en individu te bewerkstelligen,” reageert de coach. ,,Dit sluit ook aan bij de ambitie die door club is uitgesproken om structureel met de top in de 1e klasse mee te kunnen doen. Met mijn staf en spelersgroep heb ik er alle vertrouwen dat we dit gaan realiseren.”
Eerder werkte Rijnberg bij onder andere HCC Groen Geel Dames 1, HC Derby Heren 1, HC Rotterdam Heren 2, Ring Pass Delft Heren 1, HC Aeolus Heren 1 en Evergreen Dames 1.
De begeleiding rondom de heren van Pollux zal verder komend jaar bestaan uit Jos-Pieter Baardse (assistent trainer/coach,) Arjan Hess (assistent trainer / coach & keepers), Maurice Neuféglise (teamperformance & teammanager) en Ronald van Buuren (teammanager). Het team wordt uitgebreid met nog een assistent trainer/coach om ervoor te zorgen dat het team zich op alle fronten door ontwikkelt.
Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl