Thomas Verhaar beëindigt profcarrière en stapt over naar AFC

Thomas Verhaar stopt als profvoetballer. De aanvaller van Excelsior stapt over naar AFC. Dat team komt uit in de tweede divisie.

Sinds vorig seizoen stond Verhaar onder contract in Kralingen, maar de laatste maanden kwam hij weinig aan spelen toe. Bovendien had Verhaar een aflopend contract bij Excelsior en kampte hij met blessureleed.

Verhaar kende zijn grootste successen bij Sparta. Met de Kasteelclub werd hij kampioen in de eerste divisie van het seizoen 2015/2016. Vervolgens promoveerde Verhaar met de club naar de eredivisie. Later speelde de aanvaller ook nog eens voor de Zuid-Afrikaanse club Ajax Cape Town.

Nu voegt Verhaar een Amsterdams hoofdstuk toe aan zijn voetballoopbaan. AFC werd in 2019 kampioen van de tweede divisie.

Bruins en Fischer

Naast Verhaar maakten ook Luigi Bruins en Sander Fischer bij Excelsior bekend om te gaan stoppen met profvoetbal. Fischer gaat voetballen voor de amateurs van vv Capelle. Waar Bruins komend seizoen speelt, is nog niet bekend. Wel gaat de creatieve middenvelder aan de slag als docent op het Thorbecke Lyceum.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl