Schiedam – Kethel Spaland (zo) moest vanmiddag aantreden tegen de nummer voor laatst HWD (zo). Voor de wedstrijd werd er een erehaag gevormd voor de kampioenen van Kethel Spaland zondag.

Al vrij snel maakte Justin van Straten de 1-0. Kort hierna maakte Glenn van Troost vanuit een penalty de 2-0. Voor rust zorgde Justin van Straten voor de 3-0 en de 4-0. In de 2e helft maakte Stefan Culibrk al snel de 5-0 en de 6-0. Het volgende doelpunt werd gemaakt door een debuterende Tom Smallegange. Dit gebeurde via een prachtig afstandsschot. De laatste goal werd gemaakt door Gio van Troost 8-0.

Ronald van der Zalm “De laatste thuis wedstrijd sluiten we op deze manier prima af. Complimenten aan de mannen. Straks na de wedstrijd nog even genieten van een klein feestje met Schiedammer Bob Offenberg”.

Opstelling Kethel Spaland (zo)

Michael Koolmees (K) (60” Mikey van der Zalm), Rick Helbers, Roel Verhagen (60” Tom Smallegange), Nicky Klink, Luis Tumba (45” Jasper Koning), Gio van Troost, Glenn van Troost, Stefan Culibrk, Richenel Lourens (45” Daan Nesse), Janick van der Meer en Justin van Straten.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl