Toon Wolters ondanks doorlopend contract weg bij SVV

In vervolg op recente gesprekken over de zondag selectie van SVV in relatie tot komend seizoen, heeft Toon Wolters laten weten aan het einde van dit seizoen zijn functie als hoofdtrainer van SVV (zo), te willen beëindigen.

Toon Wolters heeft hierbij zijn respect uitgesproken voor de veranderingen die door het bestuur zijn ingezet om te werken aan een nieuwe toekomst voor de vereniging, maar ziet voor zichzelf voor de komende periode hierin geen rol weggelegd. Het bestuur betreurt dit, maar legt zich hierbij neer en benadrukt hierbij bewondering te hebben en dankbaar te zijn voor de wijze waarop onder de leiding van Toon, SVV op sportief gebied de afgelopen jaren een prachtige periode heeft mogen meemaken.

De komende periode zal in het teken staan van een mooie afsluiting van deze periode, maar ook van het vinden van een opvolger van Toon en aanvulling van de selectie naar het volgende seizoen. In tegenstelling tot wat in sommige persuitingen of reacties is gesuggereerd, zal SVV zich erop richten om ook volgend seizoen gewoon verder te gaan met prestatief zondag voetbal.

De selectie zal zich volledig blijven inzetten om het seizoen in stijl af te sluiten en ook proberen de supercup te winnen. De keuze van Toon zal hier geen verschil in maken. Wij roepen iedereen die SVV een warm hart toedraagt op, om hiervan getuige te komen zijn. Wij verwachten verder ook niet dat dit negatieve gevolgen zal hebben voor de wedstrijd tegen Heerenveen, die op 25 augustus is gepland om de 70e verjaardag van het landskampioenschap te vieren.

Omdat wij van mening zijn dat sommige onjuiste weergaven en interpretaties van eerdere mediaberichten, onnodig extra onrust hebben gebracht, hebben wij besloten buiten deze mededeling, geen verdere toelichtingen hierop te geven.

Edwin Suttorp, namens bestuur
Toon Wolters, hoofdtrainer
Ilya Tiren, namens selectie

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl