Toon Wolters (SVV): “We gaan aankomende woensdag vol voor supercupwinst”

Schiedam – Aankomende woensdagavond 29 mei, de dag voor hemelvaart, strijden de regerend voetbalkampioenen van Schiedam en Vlaardingen weer om de Waterweg Supercup 2019. Plaats van handeling is, net als afgelopen edities, Sportpark willem Alexander aan de Zoomweg 2 in schiedam. Voetbalvereniging Kethel Spaland zal wederom de gastheer zijn. De aanvang is 19:00 uur De supercup finale zal, net zoals afgelopen jaargang, een strijd zijn tussen Deltasport en SVV (zo) en wordt weer omlijst door de nodige gezelligheid.

De twee hoofdrolspelers kende een turbulent seizoen. SVV (zo) verhuisde naar hun nieuwe onderkomen op sportpark Harga en pakte daarbij in de competitie een periodetitel om zodoende de komende weken te gaan strijden om een plaats in de eerste klasse. Deltasport moet  juist proberen via de nacompetitie het vege lijf te redden om zich ook aankomend seizoen zaterdag tweedeklasser te noemen. Bovendien werden de Vlaardingers afgelopen seizoen opgeschrikt door twee branden die de hele kantine in de as legde.

SVV (zo) oefenmeester Toon Wolters ziet in de supercup een absolute hoofdprijs. De Schiedammer viste met zijn team de afgelopen jaren al twee maal achter het net. Eerst was VFC (zo) in de finale te sterk voor de Schiedammers en afgelopen seizoen griste Deltasport de prijs voor de neus van de Schiedammers weg. “We gaan echt vol voor de winst en hopen op driemaal is scheepsrecht.” kijkt Wolters vooruit. “De spelersgroep is hongerig en dit is een van de weinige prijzen die nog ontbreekt op ons lijstje. We zullen er vol voor gaan. Bovendien kijken we weer uit naar een gezellige avond waar de Schiedamse en Vlaardingse voetbalwereld weer worden verbonden.”

Ook Ton Pattinama, trainer van Deltasport kijkt uit naar het treffen. “We hebben de supercup afgelopen jaar gepakt. Dat voelde goed en daar waren we erg trots op. Bovendie is het een zeer gezellige avond waar je een hoop bekende tegenkomt. Uiteraard hebben we ook in de nacompetitie nog een groot belang maar we gaan wel vol voor de winst en we zien de supercup finale als ideale opstap voor een succesvolle nacompetitie campagne waar we vol voor handhaving gaan.” aldus de oefenmeester.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl