Trainers De Romph en van Loenen verlengen bij VFC

VFC kan zich ook volgend seizoen verheugen op de diensten van beide hoofdtrainers. Zowel met Raymond de Romp (VFC zo) en Bas van Loenen (VFC za) zullen ook volgend seizoen bij de Kwekkers aan het roer staan. “Het gaat goed met VFC op voetbalgebied als we kijken naar de prestaties van onze twee vlaggenschepen. Zondag 1 draait goed mee in de 2e klasse en zaterdag 1 staat zelfs bovenaan in de 4e klasse. Reden temeer om de contracten met onze twee hoofdtrainers, Raymond de Romph en Bas van Loenen, te verlengen zeker gezien het feit dat zij beiden veel potentie zien in hun selectie teams.”
Liet het vlaardingse bestuur weten.
Naast dit heugelijke nieuws heeft het bestuur van de Vlaardingers besloten vanaf het seizoen 2019-2020 de zaterdag senioren tak uit te breiden met een prestatief tweede elftal. De hoofdredenen zijn:
  • Voldoen aan groeiende vraag naar zaterdag selectie voetbal en hiermee waarborgen dat talentvolle spelers behouden blijven voor VFC
  • Mogelijkheid geven op speelminuten aan wissels van 1e elftal zaterdag
  • Concurrentie en doorstroom mogelijkheid op zaterdag vergroten
VFC wil zowel Zaterdag 1 als een Zondag 1 op een zo hoog mogelijk niveau laten spelen. Door de vele jeugdteams is er bij VFC op zaterdag alleen ruimte voor een prestatieve selectie. Recreatieve senioren kunnen bij VFC op zondag spelen. Uiteraard zullen de jeugdspelers die nu op zaterdag spelen en de overstap gaan maken naar het seniorenvoetbal ook gestimuleerd worden om op zondag te gaan spelen. Het mag duidelijk zijn dat het bestuur geen voorkeur heeft voor zaterdag- of zondagafdeling.
VFC zal de restant van dit seizoen benutten om de staf en de selectie van de uitgebreide zaterdag selectie rond te maken. Uitgangspunt bij VFC is dat minimaal 80% van de selectie bestaat uit spelers die in de jeugd bij VFC hebben gespeeld.
Geïnteresseerden kunnen zich melden bij hoofdtrainer van de zaterdag selectie Bas van Loenen of bestuurslid voetbaltechnische zaken Bert van Saus.

Foto: Mischa keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl