Twee nieuwe spelers voor HVC’10

De transfermarkt draait op volle toeren. De Technische Commissie heeft voor volgend seizoen weer twee nieuwe spelers vastgelegd: Ralf Kramer en Wessel Vijverberg. Welkom, mannen!
Ralf is 20 jaar en komt over van derdeklasser DUNO, waar de linksbenige verdediger een basisplaats heeft. Hij speelde in de jeugd bij HBS en heeft daar alle selecties doorlopen. In 2019 verruilde hij HBS voor DUNO en sindsdien is hij daar een vaste waarde. ,,Ralf is een spontane en enthousiaste jongen, die goed in de groep zal passen”, aldus de TC. ,,We zijn dan ook heel blij met zijn komst naar HVC’10.”
De heren van de TC hebben het de afgelopen weken druk gehad met praten en onderhandelen, want naast Ralf en de al eerder vastgelegde keepers Csaba Zaharia en Khalid El Menkouzi en aanvaller Jack van der Vlugt komt ook Wessel Vijverberg naar Hoek van Holland. Hij verruilt het Juliana Sportpark van FC ‘s-Gravenzande voor De Rondgang.
Wessel (22) kan zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten. Hij speelde in de jeugd voor onder meer Sparta en Westlandia en keerde enkele jaren geleden terug in ‘s-Gravenzande. Wessel speelt bij de buren in het 2e elftal, dat uitkomt in de reserve hoofdklasse. ,,Wessel is een speler met heel veel drive en de drang om vooruit te voetballen, iets wat zeker bij HVC’10 past”, aldus de TC. ,,We zijn ook met zijn komst heel blij.”

Zo krijgt de selectie voor het seizoen 2022-2023 steeds meer vorm. We kijken ernaar uit om alle aanwinsten na de zomer te zien vlammen in het blauw-zwart!

Bron + foto: HVC’10


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl