Tweede klasse: Bart Fiegel bezorgt SVV (zo) de winst

SCHIEDAM – Tweedeklasser SVV heeft zondag een nipte 2-3 zege geboekt bij de Rotterdamse studenten van Antibarbari. Drie minuten voor tijd was het good old Bart Fiegel die voor de beslissing zorgde.

SVV startte sterk in Rotterdam dankzij een snelle openingsgoal van Ilya Tiren. Lang mocht SVV niet genieten van de voorsprong, want twee minuten erna speelde de thuisploeg een aanval uitstekend uit wat leidde tot de 1-1. SVV was niet van de leg en zette Antibarbari weer onder druk. Uiteindelijk was het Kees Wolters die met een prachtige vrije trap zorgde voor de 1-2 ruststand.

Na de pauze golfde het spel op en neer. Uiteindelijk sloeg Antibarbari een kwartier voor tijd toe met de gelijkmaker. Ondanks deze tegenslag bleef SVV zoeken naar de winnende treffer. In de slotfase was het Bart Fiegel die een corner binnenschoot en zo voor de 2-3 zege zorgde voor de Schiedammers. ,,Het was een loodzware pot, maar zeer waardevolle zege,” reageerde Toon Wolters. ,,We hebben in de slotfase alsnog de zege gepakt. En ik ben trots op de teamprestatie en de geleverde strijd.”

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl