Uitgelicht: Mohcine Kasmi (17) maakt debuut bij SVV (zo)

Schiedam – Met 18 punten uit 6 wedstrijden en een doelsaldo van 56 voor en 3 tegen gaan de zondagvoetballers richting het kampioenschap. Mooi om te zien is dat de jeugd hierdoor ook een kans krijgt zich op het hoogste niveau te kunnen profileren. Afgelopen zondag was het de beurt aan Mohcine Kasmi. De pas 17-jarige linksbuiten mocht bijna een kwartier meespelen met de rood-groenen. De geboren Schiedammer kwam in zijn jeugd uit voor de amateurs van Sparta, maar maakte drie jaar geleden de stap naar SVV.

“Ik kwam bij 4-0 in het veld en vond dat het best wel goed ging met mij. Een paar goede ballen heb ik afgegeven, waarvan bijna een assist. Voor deze wedstrijd heb ik al een aantal maal 90 minuten op de bank gezeten, maar zondag mocht ik dus invallen en ben ik dus eindelijk beloond. Dit vond ik een goede ervaring om mee te maken en deze minuten snakken wel naar meer. Wel wil ik rustig aan doen en niet te haastig overkomen. Ook wil ik trainer Toon Wolters bedanken dat hij mij een kans gegeven heeft en dat hij met zo’n goede selectie ook nog naar de jeugd kijkt”, sloot de apetrotse Kasmi af.

Trainer Toon Wolters was ook vol lof over zijn pupil. “Mohcine is een geweldig ventje, die echt leuk kan voetballen. Het is één van de vele talentjes van SVV. Met de tijd kan Mochine wellicht de 2e klasse wel halen, maar ik ga hem rustig brengen”, sloot een enthousiaste Wolters af.

Avatar foto

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com

Geef een reactie