Uitgelicht: Roland Olivieira (SVV za)

Schiedam – Uitgelicht is inmiddels een veel gelezen rubriek op Waterwegsport.nl. Wekelijks belichten wij een speler die het afgelopen weekend positief opviel. Vandaag is deze eer weggelegd voor Roland Olivieira, hij won met zijn ploeg (SVV za) met 3-6 van PPSC en was in deze wedstrijd driemaal trefzeker. Daarnaast staat de tweebenige spits al op 10 treffers en is daarmee koploper in het Lancom B.V. topscorersoverzicht van Waterwegsport.

 

Roland, hoe ben je bij SVV verzeild geraakt?

In het verleden heb ik in Schiedam gespeeld bij PPSC en later DRGS. Omdat die laatste clubs failliet ging ben ik overgestapt naar SVV.

SVV heeft nu negen punten uit vijf wedstrijden, ben je tevreden over de teamprestatie?

Ja, ik ben tevreden over onze prestaties, maar het kan altijd beter. Ik denk dat als we het veld en de zones klein houden, we minder goals tegen krijgen.

Komende zaterdag tegen DVO ’32, wat verwacht je van deze wedstrijd?

Ik hoop dat we drie punten gaan halen. We gaan onze best er in ieder geval voor doen, want makkelijk zal het niet gaan.

Je hebt in de competitie alweer 10 treffers gemaakt , waar gaat dat dit seizoen eindigen?

Het zat altijd al in mij om veel te scoren en dit seizoen komt het er gewoon uit. Maar eigenlijk vind ik dit niet zo belangrijk. Ik vind het belangrijker dat SVV hoog op de ranglijst zal eindigen. Met een Top-3 notering is het seizoen geslaagd, al zal dat niet makkelijk worden.

Avatar foto

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com

Geef een antwoord