Uniek: Nederlandse voetbaltop Players With Future in actie op sportpark Harga

Schiedam – Afgelopen dinsdagmiddag stond voor het eerst in de historie een elftal van het populaire voetbalplatform Players With Future op het programma. Players With Future is een initiatief van Hermes DVS speler Pim van den Berg die samen met Guvelle Carlos grote stappen maakt met het snel groeiende platform. Players With Future (PWF)  is een voetbalplatform (10.000+ volgers op Instagram: @playerswithfuture) dat zich richt op het belichten van aanstormende voetbalsterren van Nederlandse afkomst, tot en met 23 jaar.
Foto: Mischa Keemink

PWF heeft een eigen voetbalelftal: PWF FC. Hierin spelen grote amateurtalenten, die zich op deze manier in de kijker kunnen spelen bij profclubs. Om dit te realiseren worden profvoetballers uitgedaagd hun eigen ‘All Star Team’ samen te stellen. Degene die het concept mocht aftrappen was Crysencio Summerville, speler van Feyenoord. Crysencio’s team bestond uit spelers van hoog niveau. O.a. Lutsharel Geertruida & Quilindschy Hartman (Feyenoord), Colin Odutayo (Aston Villa), Jethro Mashart (NAC) en Cunayt Blackson (voormalig PSV) waren van de partij.

Het beloofde een spektakel te worden en dat is het gebleken. Er hing een geweldige sfeer op Sportpark Harga, waar heel wat publiek bijeen was gekomen om de wedstrijd van hoog niveau te bekijken. Zij kregen een energieke, open wedstrijd te zien met maar liefst 9 treffers. Zoals uit de uitslag blijkt, een zeer gelijk opgaand duel.
Eigenaren/coaches: Guvelle Carlos & Pim van den Berg

De wedstrijd zat bomvol kansen, 2 penalty’s, belangrijke reddingen en was tot aan de slotseconde spannend. Ondanks dat de jongens van PWF FC nooit eerder samenspeelden, legden zij een puike prestatie op de mat. De teams waren dan ook zeer aan elkaar gewaagd. PWF FC kwam zelfs driemaal op voorsprong, maar Crysencio Summerville zorgde er in de allerlaatste minuut persoonlijk voor dat zijn team uiteindelijk de #NEXTGENLOADING-beker mee naar huis mocht nemen, uitgereikt door Ahmad Mendes Moreira, speler van FC Groningen.

Crysencio Summerville

Eindstand:

PWF FC 4-5 CRY’s All Stars
1-0 Dailon Livramento
1-1 Tayren Bouwmeester
2-1 Ricky Hansen
2-2 Crysencio Summerville
2-3 Gaultier Overman
3-3 Djaniny Mendes
4-3 Denon Geerders
4-4 Colin Odutayo
4-5 Crysencio Summerville

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl