Vader en zoon Struis beginnen keepers school

Vader en zoon Struis beginnen keepers school

LOOPBAAN

Jan en Bryan zijn geen onbekende in het Vlaardingse voetbalwereldje: Vader Jan kwam in een ver verleden uit als doelman van DVO’32 en VFC. En verdiende zijn strepen in het trainersvak bij Broekpolderploegen Victoria’04 en inmiddels voor het 3de jaar bij CION.
Zoon Bryan schopte het in zijn jeugdjaren tot de BVO ploegen Exelsior Rotterdam en het grote Feijenoord. Tot de grote doorbrak in de Kuip kwam het niet maar paar mooie seizoenen in het beloftenteam van het Bredase NAC kwam het wel.
Na het afscheid van het betaalde voetbal vervolgde hij zijn carrière langs de hoofdklasse ploegen vv Smitshoek, vv Zwaluwen en Deltasport om hierna twee seizoen geleden bij CION neer te strijken en promotie naar de 2de klasse af te dwingen.
ACADEMIE
Nu zijn deze twee heren een keepers academie gestart! Dus ben jij tussen de 10 en de 15 jaar en wil je graag in korte tijd je techniek bijschaven? Dan is dit je kans om je keepers kwaliteiten in zes weken te verbeteren! Schrijf je in via de mail of een dm op de Facebookpagina!
CONTACT
Stuur je naam, leeftijd en telefoonnummer naar:
Locatie: vv CION, Kooikersweg 2b te Vlaardingen

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl