Van Beek: ‘Je zult mij ook nooit horen zeggen dat ik kampioen ben geworden met Feyenoord’

Sven van Beek verkaste in de wintersop van Feyenoord naar Willem II. De verdediger beschikt bij Feyenoord over een aflopend contract.

Van Beek kende bij Feyenoord een mooie periode maar ook veel mindere periodes door blessures. Van Beek kijkt met gemengde gevoelens in het Brabants Dagblad terug op het kampioensjaar, waarin hij niet speelde, bij Feyenoord. ‘ Ik ben een jongen van de club, maar ik had geen enkel aandeel gehad. Je zult mij ook nooit horen zeggen dat ik kampioen ben geworden met Feyenoord, want dat bén ik niet.’

Van Beek kreeg onlangs te horen dat Feyenoord zijn aflopende contract niet zal verlengen. Waar de toekomst van de verdediger ligt is nog niet bekend.

 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl