Van Bronckhorst: aanbieding van Guangzhou R&F

Giovanni van Bronckhorst zit nog maar kort bij Manchester City, waar hij werd genoemd om op termijn Pep Guardiola op te volgen. De oud-trainer van Feyenoord heeft volgens Marca echter een aanbieding op zak van het Chinese Guangzhou R&F.

Guangzhou R&F, waar op het moment Moussa Dembélé onder contract staat, wil met Van Bronckhorst om de tafel omdat het contract van de huidige coach Dragan Stojkovic is afgekocht, aldus Marca.

Van Bronckhorst werd afgelopen zomer naar Manchester gehaald om zich daar verder te ontwikkelen als trainer. Er werd afgesproken dat de trainer zich in de totale organisatie van City zou gaan verdiepen, waardoor hij bekend zou raken met de filosofie van de club.

Aangezien Guardiola zijn tot medio 2021 lopende contract lijkt uit te dienen, bestaat de kans dat Van Bronckhorst zijn carrière elders vervolgt. Hij werd binnen de City-organisatie ook genoemd als eventuele coach van een de geallieerde clubs als New York City FC en Melbourne City, maar dat was voor Manchester City geen optie.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl