Van Ewijk over interesse Heerenveen: ‘Ik ben een jongen die op gevoel afgaat’

sc Heerenveen heeft een bod uitgebracht op Milan van Ewijk, rechterverdediger van ADO Den Haag, waarbij het naar verluidt om een laag bedrag van 200.000 euro zou gaan. Wil de Friese club succesvol worden, dan zal er ongetwijfeld meer geld op tafel moeten komen.

Milan van Ewijk zou eventueel wel open staan voor een overgang. ,,Als ik een gesprek krijg met Heerenveen, zal ik nog wel horen van hoe en wat. Ik ben een jongen die op gevoel afgaat”, geeft hij aan in een gesprek met Omroep. Voorlopig is hij met ADO Den Haag bezig en laat de beslommeringen omtrent een mogelijke transfer aan zijn zaakwaarnemer en vader over.

,,Als ik een gesprek krijg met Heerenveen, zal ik nog wel horen van hoe en wat. Ik ben een jongen die op gevoel afgaat”, aldus Van Ewijk, die zondag met ADO Den Haag aantreedt in het Cars Jeans Stadion (aanvang 14.30 uur) tegen FC Utrecht.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl