Van Persie: “Ik wilde zó ontzettend graag winnen”

Feyenoord won in de finale van de TOTO KNVB Beker met 0-3 van AZ en was daarmee het eerste team die de gouden beker in ontvangst mocht nemen. Robin van Persie speelde vandaag heel goed en was ook nog eens trefzeker.

 “Ik heb deze finale 16 jaar geleden mogen spelen. Toen hebben we een ongelofelijk pak slaag gehad van FC Utrecht, dus ik ben heel erg blij met deze overwinning”, vertelt Van Persie in gesprek met Veronica.

”Fantastische bal van Steven. Ik zet hem op, maar als iemand hem mooi mee kan geven is het Steven. Hij heeft dat gevoel als geen ander. Precies in mijn loop. Vlak voor de goal wist ik nog niet wat ik ging doen, schieten of stiften. Maar dit gebeurde er.”

“Nee, Ik was zenuwachtig, ik was echt zenuwachtig. Ik wilde zo ontzettend graag winnen. Dat moet je de balans vinden tussen gezonde spanning en zenuwen. Dat is wel gelukt. Maar je voelt het toch in de warming-up, iets zwaardere benen dan normaal. Een finale is toch een wedstrijd op zich.”

Bron foto: Mischa Keemink, www.vksportphoto.com


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl