REGIO – Heb je een pijnlijke schouder tijdens het sporten? Ben je al maanden bezig sterker of fitter te worden, maar zie je weinig vooruitgang? Heb je twijfels of de oefeningen die je doet wel goed zijn voor je geblesseerde knie? Schoot het afgelopen weekeinde tijdens de voetbalwedstrijd in je hamstring en wil je advies wat je nu het beste kan doen?

Kom langs op het sportspreekuur voor een kort adviesgesprek met onze (sport)fysiotherapeut!

Vanaf 1 oktober 2015 houden we bij Fernhout Fysiotherapie wekelijks een sportspreekuur. In Maasland kun je op maandag tussen 17.30 – 18.30 uur terecht en op donderdag tussen 17.00 – 18.00 uur in Vlaardingen voor een kort adviesgesprek met onze (sport)fysiotherapeut. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken, je kan zo binnenlopen. We bieden ook de mogelijkheid om een afspraak te maken voor het sportspreekuur via onze website. Hierdoor ben je, bij mogelijke drukte, er van verzekerd dat je die dag ook bij onze (sport)fysiotherapeut terecht kunt met je vraag.

Het sportspreekuur is een gratis service van Fernhout Fysiotherapie voor mensen met een beginnende of chronische sportblessure of voor mensen die een gerichte trainingsvraag hebben. Dit is dus geen fysiotherapeutische intake of behandeling, maar een adviesgesprek met onze (sport)fysiotherapeut. Bij acute klachten of een blessure adviseren we je dan ook om een afspraak te maken voor een regulier fysiotherapeutisch consult van dertig minuten.

Het spreekuur is toegankelijk voor iedereen.

Kijk hier voor meer informatie, het maken van een afspraak .of stuur een mail. Binnen lopen kan natuurlijk ook op maandagavond in Maasland en donderdagavond in Vlaardingen tijdens het sportspreekuur.

 

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie