Wat is het WaterwegSport Netwerk?

Het Waterwegsportnetwerk is een samenwerkingsverband van verschillende enthousiast partijen die zich bezig houden met gezondheid en sport in de regio waterweg. Het doel van waterwegsportnetwerk is om iedere sporter bewust te maken van het belang van gezond en veilig sporten/ bewegen met zo min mogelijk kans op blessures of overbelasting.

Dit doen wij door o.a. informatiebijeenkomsten voor trainers leiders, korte workshops en cursussen en het aanbieden van andere ondersteunende diensten om de sportverenigingen en hulpverleners in de regio waterweg te verbinden.

Dit doen wij door het aanbieden van informatieavonden en scholingstrajecten, blog`s van professionals op de website, sportmedische service voor trainers/leiders/verzorgers en sportmedische ondersteuning voor beleidsmakers/bestuur van sportverenigingen.

Het Waterwegsportnetwerk is een samenwerking van www.waterwegsport.nl, Fernhout Fysiotherapie en Moveo gezondheid. Diverse partners werken mee met de verschillende diensten die we leveren; Sportcentrum Vlaardingen, Sportcentrum Life en Diëtist Eva van der Borden.

 

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie