Veerkrachtig HVC’10 op karakter naar overwinning

HVC 10 vecht zich knap terug na 0-2 achterstand.
De wedstrijd tegen Te Werve was nauwelijks begonnen of HVC’10 keek alweer tegen een  achterstand aan na een defensiefout.
Te Werve speelde daarna irritant hard en dat kostte de club al voor rusr een speler (2x geel Kalkanoglou).Direct na rust vergrootten de Rijswijkers na weer een Hoekse  slordigheid de stand naar 0-2. HVC ‘ 10 dreigde dus  naar een volgende nederlaag te worden gespeeld.Het verloor daarbij  ook nog Jorno Reurink, maar daartegenover stond de comeback van Leroy Smits die dit kalenderjaar nog niet gespeeld had.
Ineens richtte de ploeg zich op. Invaller Rico Sterrenberg schoot na een pass van Smits de 1-2 binnen en Glenn Boon knalde een paar minuten voor tijd via een vrije trap de gelijkmaker binnen. Te Werve bleef om zich heen schoppen, trok irritant veel tijd en probeerde met de grensrechter alle buitenspelsituaties uit te buiten.
Het kreeg echtet het lid op de neus, toen Kyrill Slutskyy in de toch bijgetelde  minuten  de toch nog verdiende 3-2 binnen gleed  na een harde voorzet van Dave Kram. Het voetballeven  zag er ineens weer een stuk zonniger uit voor de thuisclub die zich knap herstelde van een heel  zwakke eerste helft.

Foto: Archief Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl