Veldwijk helpt Sparta aan zege

ROTTERDAM – Sparta Rotterdam heeft zondagmiddag met 3-0 weten te winnen van SC Cambuur. Lars Veldwijk scoorde twee treffers.

Al vroeg in het duel kwamen de Rotterdammers op een 1-0 voorsprong. Het was aanvaller Lars Veldwijk die zijn vijfde doelpunt van het seizoen wist te maken. Sparta was de bovenliggende partij, en kwam er een aantal keren gevaarlijk uit. Na twintig minuten werd ook Cambuur gevaarlijk. Het was Tyrone Conraad die vogelvrij kon inschieten, maar de gelijkmaker werd door Tim Coremans voorkomen. Aan de andere kant was Lars Veldwijk dichtbij zijn tweede treffer, maar doelman Xavier Mous bracht op spectaculaire wijze redding. Tien minuten voor de pauze had aanvaller Ilias Alhaft de 2-0 op de schoen. Zijn inzet was een prooi voor de Friese keeper. Vier minuten later was het wel raak. Opnieuw scoorde Lars Veldwijk. Hij schoot een strafschop feilloos in de rechterhoek,

In het begin van de tweede helft waren er nauwelijks serieuze mogelijkheden voor beide teams. Twintig minuten was Lars Veldwijk dichtbij zijn hattrick, maar zijn inzet ging net naast. Mohamed Rayhi maakte een kwartier voor tijd aan alle onzekerheid een einde. Na een fout in de achterhoede van Cambuur maakte hij de 3-0. Invaller en debutant Youssef el Kachati had vijf minuten later de 4-0 op zijn hoofd, maar zijn inzet werd gepakt door Xavier Mous. Vlak voor tijd was Mohamed Rayhi nog dichtbij, maar hij wist zijn goede actie niet met een treffer te belonen. Ook El Kachati was gevaarlijk, maar Mous bleek een goede sta in de weg.

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mike Bos

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl