Verburgh en Nasri halen ‘hoofdprijs’ binnen: Tiemen Noordam (Zwaluwen) naar CION


VLAARDINGEN – Tiemen Noordam keert terug naar de Broekpolder. De Vlaardingse voetballer speelt volgend seizoen niet voor zijn oude club Deltasport, maar zal uit gaan komen voor huisgenoot CION. De verdediger speelt nu nog voor hoofdklasser Zwaluwen. Een ‘stapje terug’ zal dus voor velen als een grote verrassing worden gezien. 

Technische man Sebas Verburgh van CION en hoofdtrainer Najim Nasri zijn dol enthousiast dat ook Tiemen Noordam voor ‘hun’ club heeft gekozen. Noordam is een goede bekende van Nasri. De twee werkten in het verleden enkele jaren samen. Eerst in de jeugd van HVO en later ook bij Deltasport, waar Nasri destijds de hoofdtrainer was.

Tiemen Noordam is zelf erg blij met zijn overstap. “Nasri en ik kennen elkaar al heel erg lang . Hierdoor ben ik ook serieus gaan luisteren naar de plannen van de club. Ik heb natuurlijk al van dichtbij gezien wat CION voor club is. Het is op papier een stapje terug maar met de nieuwe visie wil ik graag betrokken zijn”.

Sebas Verburgh is namens CION erg verguld met deze aanwinst: “Dit is waar we het voor doen. Een speler als Tiemen is voor ons de absolute hoofdprijs. Weer een bekende Vlaardingse jongen die bij de club komt is voor CION echt geweldig!”

Trainer Najim Nasri noemt Noordam ‘een echte aanwinst voor zijn spelersgroep’. “Tiemen en ik hebben veel sportieve successen behaald en we willen daar nog graag een paar mooie successen aan toevoegen.”

CION haalde eerder deze week Bryan Struis, Joey van der Velden, Michael Jager, Nick van Santen en Danny Koetsier al naar de Broekpolder. De teller staat dus inmiddels al op zeven versterkingen.

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mike Bos

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl