VFC (za) heeft weinig moeite met Rotterdam United

ROTTERDAM – De zaterdagvoetballers van VFC hebben Rotterdam United zaterdagmiddag eenvoudig aan de kant gezet. De Vlaardingse vierdeklasser won uiteindelijk met 0-6 (0-5) van de nummer zeven van de vierde klasse E.

Pm Gieles opende in de dertiende minuut de score op aangeven van Joep Pranger. Het was het begin van een mooie en makkelijke voetbalmiddag voor de bezoekers. Twee minuten later scoorde Sven Groeneveld via diezelfde Pranger de 0-2. Er bleek geen maat te staan op het succes van de Vlaardingers. Via aanvoerder Pim Mudde kwam het na een half uur spelen op 0-3. Ook vleugelverdediger Berend Ket wist te scoren. Na een rush over de hele linkerkant scoorde hij uiteindelijk de 0-4.

Door het hevige noodweer werd het duel in de 36ste minuut tijdelijk onderbroken. Na de onderbreking scoorde Pim Mudde nog een keer met het hoofd. Het betekende de 0-5. In de tweede helft deden de Vlaardingers het een stuk rustiger aan en scoorde het ‘maar’ een keer. Sven Groeneveld maakte in de 71ste minuut de 0-6. Dit was ook de einduitslag.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl