VFC (zo) bindt ook studenten aan de zegekar

De laatste uitwedstrijd van het seizoen voor de zondag Kwekkers. VFC begon goed aan de wedstrijd. Al in de vijfde minuut kreeg Jasper de mogelijkheid een rebound binnen te werken. Helaas lag de keeper in de weg. In de 10e minuut schoot Brynn op de lat.

Het werd daarna een gezapig potje. Er waren nauwelijks gevaarlijke momenten voor beide doelen. VFC had een licht veldoverwicht, maar wist dat niet te verzilveren. De ruststand was dan ook 0-0.
Na rust kwamen onze jongens goed uit de startblokken. In de 54e minuut lift Roy van de Graaf een voorzet van Brynn Siegersma over de keeper: 0-1. Daarna ging het spel wat op en neer zonder echte kansen.

In de 67e minuut kwam er weer een voorzet van Brynn en deze werd door een verdediger van Antibarbari in eigen doel gekopt: 0-2
De thuisploeg bleef er wel in geloven. VFC liep alleen maar achteruit. Dat resulteerde dan ook in de 1-2 in de 80e minuut.

VFC liet zich steeds achteruit drukken, maar was wel gevaarlijk in de omschakeling. Helaas werden alle mogelijkheden door onze aanvallers verprutst. Eindstand 1-2
Volgende week de laatste wedstrijd van dit seizoen: thuis tegen Excelsior ’20. Beide teams zijn veilig en kunnen er dus een leuke pot van maken.

Bron: VFC
Foto:Archief Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl