VFC (zo) in waterwegderby ruim langs Excelsior’20

VFC (zo) heeft de Waterwegderby om des keizers baard tegen Excelsior’20, na een 2-2 ruststand, uiteindelijk met 5-2 gewonnen. Colin Huis in ’t Veld werd de grote man door drie maal te scoren.
De Schiedammers begonnen furieus en stonden al na een half uur met 0-2 voor door doelpunten van Mitchell Kruithof en Baris Alptekin, maar nog voor rust wisten de Kwekkers via Colin Huis in ’t Veld en Michael Shu die met een prachtig lobje de Excelsior-doelman kansloos liet de schade te repareren.

Na rust had VFC het beste van het spel. Bij beide ploegen ging veel mis en het niveau was niet best. In de 51e minuut werd een hoge bal door de aanvoerder van Excelsior achterwaarts richting keeper gekopt. Die stond te ver voor zijn goal: 3-2, waarna Roy van de Graaf een niet te missen kans gaf  aan Colin Huis in ’t Veld die de marge weer op 2 bracht.
De wedstrijd lag daarna even stil voor de publiekswissel van Tim Knulst, die zijn laatste wedstrijd speelde voor de Vlaardingers. De enige die hem dat niet gunde was de scheids. Knulst moest sneller het veld af met vrouw en kind. Die waren het veld ingelopen met een bloemetje.
Ver in blessuretijd vond Roy van de Graaf dat Colin een hattrick had verdiend. Hij gaf de bal panklaar voor en de aanvaller schoot de eindstand 5-2 binnen. Niet op het scorebord, want de batterij was leeg.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl