VFC (zo) komt net tekort tegen RKDEO

VLAARDINGEN – De zondagvoetballers van VFC hebben geen punten overgehouden aan de ontmoeting met RKDEO uit Nootdorp. Ondanks een wervelende openingsfase werd er met 2-3 (1-0) verloren. De Vlaardingers eindigden het duel met tien man na een rode kaart voor doelman Casper Ketting.

De beginfase was dus allesbehalve teleurstellend voor de ploeg van trainer Raymond de Romph. Na drie minuten spelen stond de 1-0 voorsprong al op het scorebord. Roy van de Graaf tekende voor de enige treffer in de eerste helft.

Direct na rust kwam de nummer 2 van de tweede klasse vanaf de aftrap op gelijke hoogte. De Vlaardingers lieten het er echter niet bij zitten, en kwamen via Bryn Siegersma weer op voorsprong. Lang kon er echter niet worden genoten van het doelpuntenverschil, want amper één minuut later lag de bal alweer achter VFC-doelman Casper Ketting, 2-2. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd werd het zelfs nog 2-3 voor de Nootdorpers. Tot overmaat van ramp eindigden de Vlaardingers de wedstrijd ook nog met tien man. Doelman Casper Ketting werd in de laatste minuut van de wedstrijd met een rode kaart van het speelveld gestuurd. Een verandering in de stand kwam er niet meer, zo eindigde het duel in 2-3.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl