VFC (zo) wint ook bij RkVV Roosendaal

Vfc zondag moest vandaag naar Roosendaal om daar aan te treden tegen de plaatselijke Rkvv Roosendaal.  Na twee oefenwedstrijden (verlies tegen Vierpolders en gelijk bij Excelsior’20) niet best voor de dag te zijn gekomen, moest er vandaag uit een ander vaatje getapt worden.

De eerste helft was een rommelige. Vfc gaf niks weg en was in deze helft niet in de vorm die het normaal wel heeft.  Er waren dus weinig tot geen kansen over en weer.
In de rust werden de puntjes op de spreekwoordelijke i gezet en kwam Vfc prima uit de startblokken.  In de 53e minuut was het Furkan Ince die vanaf de linkerkant naar binnen dribbelde, hij speelt de bal terug op Bram van Rij die helaas op de lat schiet. Aanvoerder Bryn Siegersma was attent en schoot de rebound knap binnen en zo was het 0-1 voor Vfc.

Enkele minuten later was het weer Furkan Ince die vanaf links naar binnen kwam.  In plaats van iemand aan te spelen besloot hij te schieten vanaf 20 meter. De keeper van Rkvv Roosendaal was kansloos op dit prima schot en zo was het 0-2. Bij Vfc werden er wat wissels doorgevoerd Mitchell de Bruin, Axel de Bruijn en Furkan Ince werden vervangen door Jim Meinen, Olivier Vrijenhoek en Sven Goedendorp.

En met nog 15 minuten te gaan was het zaak niks weg te geven en zelf nog een goaltje te maken.  En die 3e goal kwam er ook.  Roy vd Graaf maakt op fraaie wijze de 0-3. Met zijn rug naar de goal schiet hij in de draai met zijn linkerbeen binnen.
Niet veel later floot de prima fluitende Scheidsrechter Geertsen voor het einde. Vfc staat nu op de 2e plaats achter RBC.

Door: Herman Kok
Foto: VFC

 


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl