VFC zoekt trainer JO19 4de divisie-B

VFC zoekt een nieuwe trainer voor de JO19.
“Onze huidige trainer, Roy van der Graaf, heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen als trainer van de JO19 selectie. Het vertrek van Roy betekent dat VFC op zoek gaat naar een nieuwe trainer voor de JO19 selectie:

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de spelers, die zijn opgenomen in de JO19 selectie (4de divisie-B) om hen klaar te stomen voor de overgang naar de senioren. Daarbij is het de doelstelling om zoveel mogelijk spelers te kunnen laten doorstromen naar de A-selectie.

Je traint 2 keer per week en coacht de wedstrijden op zaterdag.

Jouw doel is het verbeteren van de tactische, technische en fysieke vaardigheden van spelers. Je hebt zowel oog voor de ontwikkeling van de individuele speler als voor de ontwikkeling van de groep. Je biedt gevarieerde trainingen op tactisch en technisch vlak en levert inspanningen met betrekking tot het bevorderen van de teamgeest.

Je monitort de voortgang van de spelers en voert voortgangsgesprekken. Je legt deze vast en bespreekt de resultaten met het Hoofd Jeugd Opleidingen.

Wat vragen we van je?

  • Je bent bij voorkeur in het bezit van het diploma TC-3, of gelijkwaardig. Of je beschikt over aantoonbaar kennisniveau en ervaring.
  • Je hebt affiniteit met jeugd en bent in staat om de doelgroep meer te kunnen leren. Je coacht hen positief en weet hun discipline en gedrevenheid te prikkelen.
  • Je bent van onbesproken gedrag en draagt de club op positieve wijze uit.

Belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken bij het bestuurslid technische voetbalzaken Bert van Saus, vtz@vfcvlaardingen.nl. Graag ontvangen we voor 16 maart je motivatie en CV.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je telefonisch contact opnemen met Bert van Saus, 06 – 1293 9802.

Foto: Archief Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl