VFC’ers halen recordbedrag op voor BikevoorParkinson

De ziekte van Parkinson stukje bij beetje de wereld uittrappen, dat het doel van het fantastische jaarlijkse evenement  BikevoorParkinson. BikevoorParkinson verbindt, vraagt aandacht en haalt geld op voor parkinson. Dat geld gaat ieder jaar naar één specifiek doel of project dat bijdraagt aan betere zorg voor mensen met parkinson.

Dit jaar stapten wederom een grote groep VFC’er, onder de naam team Ed, genoemd naar VFC-lid Ed van Mil die getroffen is door de sluipmoordenaar Parkinson, voor de vierde maal op de fiets. Het geel-zwarte gezelschap had als doel, in het mooie Limburgse heuvellandschap, zoveel mogelijk geld bij elkaar te trappen. De teamopbrengst, overtrof met 10.461,- euro  wederom alle verwachtingen en het uiteindelijke eindbedrag werd met 72.980,85 euro een absoluut record.

Ed van Mil keek met een geweldig gevoel terug op de mooie prestatie van “zijn” helden, “Onze teamopbrengst was ook dit jaar weer  een super bedrag. Nog meer als voorgaande jaren hebben we elkaar naar boven en naar beneden gepraat. Tijdens het afsluitende feest na de finish boven op de Cauberg was het nog duidelijker hoe mooi het is om gezamenlijk “verdriet te delen en het leven te vieren. Ik wil iedereen enorm bedanken die mij hierin steunt om dit mogelijk maken.”

Doneren kan via deze link.

Finish impressie editie 2018:


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl