SC Victoria’04 oefende op eigen veld tegen de onder-23 van Xerxes DZB. Trainer Damiano Vaudo van Xerxes DZB zag zijn team tweemaal het net vinden. De ploeg van trainer Raymond Kraaijbeek kon de eer wel nog redden met een late treffer, maar konden er niet meer voor zorgen dat ze met een goed gevoel het veld af liepen. De wedstrijd eindigde in een 1-2 overwinning voor de ploeg uit Rotterdam.

Victoria’04 begon goed aan de wedstrijd en middenvelder Jelle Blankestijn had in de eerste paar seconden al een hele grote kans op de openingstreffer. Het team van Damiano Vaudo schudde direct wakker en wisten dat het niet gemakkelijk zal gaan worden.

Jelle Blankestijn, die goed begon aan de wedstrijd, moest er naar ruim 10 minuten voetballen uit met een ernstige enkelblessure. In een actie werd hij verkeerd geraakt op zijn enkel en hij schreeuwde het uit. Op het eerste gezicht zag het er al niet goed uit, en al helemaal niet toen hij uit de kleedkamer kwam op krukken. Xerxes DZB kwam dankzij Daimen Ramjiawan net voor de rust op voorsprong. Een goed uitgespeelde goal na wat fouten op het middenveld van Victoria’04.

Na de rust kwamen er wat nieuwe gezichten in bij Victoria’04. Zo mochten onder andere: Robbin Winsveen en Raydrick Klein-Moedig hun opwachting maken. Na 60 minuten verdubbelde Xerxes DZB hun voorsprong door een goed doelpunt van linksbuiten: Rical Kayaturan. De keeper van Victoria’04: Jochem van der Hoff, stond een fantastische wedstrijd te keepen, maar deze bal kon hij niet tegenhouden.

Middenvelder Osman Unnuk van Victoria’04 scoorde in de 85e minuut van de wedstrijd nog een fantastisch doelpunt vanaf de middenlijn. De keeper van Xerxes DZB was uit zijn doelgebied na een eerder gebeurde actie. Unnuk zag zijn kans en twijfelde niet. Victoria’04 probeerde de laatste 5 minuten nog wat te forceren, maar het mocht niet baten. De oefenwedstrijd eindigde in een 1-2 overwinning voor Xerxes DZB onder-23.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl