Vierde Divisie A: Zwaluwen pakt opnieuw niet de volle buit

VLAARDINGEN – In de twaalfde speelronde van de Vierde Divisie A heeft Zwaluwen Vlaardingen zaterdag opnieuw geen driepunter geboekt. De formatie van trainer De Zeeuw kwam bij FC s’-Gravenzande niet verder dan 1-1.

In het eerste bedrijf waren weinig hoogtepunten te bespeuren dit duel: Pisas was met een vrije trap namens Zwaluwen een keer gevaarlijk. De gastheer was daarna in een scrimmage gevaarlijk voor de goal van Zwaluwen-goalie De Jong. Vlak voor rust waren Jongste en Lamsiah nog gevaarlijk voor de bezoekers, maar gescoord werd er niet. Ook na rust ging het lang gelijk op, maar scoorde de thuisploeg de 1-0 via Sommeling. Maar Zwaluwen was niet uit het veld geslagen en binnen vijf minuten maakte Pisas al de gelijkmaker: 1-1. Het duel bleef op en neer gaan, maar ondanks mogelijkheden voor Westhoff (FC s’-Gravenzande red.) en Jongste werd er niet meer gescoord.

Door het gelijkspel blijft Zwaluwen slechts veertiende op de ranglijst. Volgende week spelen de Vlaardingers thuis tegen Spijkenisse.

Avatar foto

Michael de Vogel

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl