HBSS grijpt naast periodetitel bij Excelsior’20

Het is HBSS helaas niet gelukt om beslag te leggen op de eerste periodetitel. De ploeg van oefenmeester Toon Wolters bleef bij excelsior’20 steken op een 2-2 gelijkspel. DVO’32 won hun wedstrijd tegen OVV wel en mag zich daarom winnaar van de eerste periode noemen.

Excelsior’20 kan leven met gelijkspel tegen HBSS
Op een goed gevuld Thurlede kwamen de voetballers van Excelsior’20 en HBSS een remise overeen. Beide teams kenden sterke fases en de 2-2 eindstand was te billijken voor beide Schiedamse 3eklassers. Tegenvaller voor HBSS was dat de 1e periodetitel naar DVO’32 ging. Maar het enige doel van HBSS-trainer is de titel, niet meer en niet minder.
De zwartwitte thuisploeg begon knap en na 20 minuten legde Dani Ruiz de 1-0 in het netje. Op belangrijke momenten, vlak voor en vlak na de rust, waren de oranjehemden van Harga megascherp. De 1-0 was das vlak na rust in 1-2 veranderd. HBSS ging opportunistisch spelen met lange ballen terwijl de thuisploeg op jacht ging naar de gelijkmaker. In minuut 70 was Dennis Venzelaar de man van de 2-2. Beide ploegen gingen nog voor de winst, met een schot van Excelsior’20-back Maurice de Bliek op de lat als hoogtepunt.
Jaco Verhoev, de trainer van Excelsior’20, ziet zijn ploeg stappen maken de laatste potjes: ,,De spelers beginnen te wennen aan de 3e klasse. Nu moeten we dit spel vasthouden.”

Door: Ton de Leede
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl