Vierdeklasser HermesDVS vergooit periodekansen

SCHIEDAM – In de zaterdag vierde klasse heeft HermesDVS bijna zo goed als zeker de winst van een periodetitel uit handen gegeven. Thuis werd ditmaal onverwachts, en totaal onnodig, met 1-2 verloren van Egelantier Boys.

In het eerste bedrijf kreeg de thuisploeg voldoende kansen om de score te openen. In de tegenstoot sloegen de bezoekers wel toe. Vlak na rust zorgde Wilson de Barros voor de gelijkmaker, maar direct erna sloeg Egelantier Boys keihard toe: 1-2. Hermes kreeg nog kansen op de gelijkmaker, maar miste de juiste efficiency voor de goal om koel te blijven.

,,Ik ben zeer teleurgesteld in gebrek aan daadkracht en energie van Hermes. Jammer. In deze fase van de competitie moet het team er staan. Nu is de kans op een vervangende periode opeens heel klein geworden. De laatste vier wedstrijden moeten gewonnen worden,” zei trainer Richard den Ouden achteraf. ,,Ik hoop dat spelers snel wakker worden en beseffen dat er altijd 100% gegeven moet worden en dat ze een keer voor de trainer door het vuur willen gaan want dat gevoel heb ik niet.”

 

 


 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl