Vijf punten in acht dagen voor heren ARBO Rotterdam Handbal

Nadat de voltallige selectie op uitnodiging van ARBO Rotterdam vrijdags naar SPARTA – RODA JC (2-2) was geweest speelden de heren zaterdag een redelijke wedstrijd tegen EHC. De eindstand was mager (verschil in de tweede helft was maximaal 8 punten geweest maar er werden weer eens punten gepakt. Op donderdag stond de inhaal wedstrijd tegen Berdos (Bergen NH) op het programma maar eerst op woensdag nog langs de nieuwjaarsreceptie van sponsor ARBO Rotterdam.

De wedstrijd tegen Berdos was er één om snel te vergeten. Te laag tempo, te weinig samenwerking, en te weinig beleving en dan nog bijna verloren ook. Gelukkig werd er een gelijkspel uitgesleept (26-26) en kon het team zich opmaken voor de thuiswedstrijd tegen E&O 2 uit Emmen.

Vanaf minuut één was dit een wedstrijd met een geheel ander gezicht die door de weinige toeschouwers enthousiast werd bekeken. De thuisblijvers hadden zeker het ongelijk aan hun kant. Beide teams maakten er een spannende, enerverende pot van. De mannen van ARBO Rotterdam Handbal namen een voorsprong onder aanvoering van hoekspeler Tim Husson. Daarna kwamen de bezoekers onder aanvoering van oud HARO speler Toby Trauw terug in de wedstrijd en namen zelfs een 6-9 voorsprong. Die werd door de mannen van coach Arjan Koster omgebogen naar een 13-12 ruststand.

Het tweede bedrijf was al even spannend als aantrekkelijk via 17-17 en 25-25 nam de thuisploeg een beslissende 27-25 voorsprong door treffers van Emir Omerovic. De laatste tegengoal van Emmen was puur voor de statistiek.

Een leuke spannende pot waarin alles aanwezig was: mooie snelle aanvallen, goed keeperswerk, goede samenwerking in de verdediging maar ook technische fouten, missers en verdedigende foutjes. Ook de bezoekers lieten eenzelfde patroon zien waardoor de spanning in de Haastrecht tot de laatste minuten aanwezig was. Heren ga op deze manier door en probeer te leren van de gemaakte fouten.

Scores:

Emir Omerovic 8, Tim Husson 5; Lars van Aart 4 Lazar Popov, Jorne Douven en Wesley de Geus allen 2 en Zeno Canninga 1.

Foto: Mischa Keemink

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl