Handbal: DWS (m) en Schielicht/Ventura (m) blijven koploper

REGIO – De handballers van hoofdklasser Schielicht/Ventura hebben opnieuw een zege geboekt. In Schiedam werd met ruim verschil, 31-21, gewonnen van Gemini. Door de zege verstevigden de Schiedamse handballers de koppositie in de hoofdklasse opnieuw.

Met vijf punten voorsprong op de concurrentie lijkt er iets moois te ontstaan in Schiedam. ,,We hebben een goede groep dat hard werkt. En wie weet kan dat iets extra moois opleveren,” reageerde coach Rob Mooij kort na afloop van het duel. ,,Aanvallend waren we vooral zeer effectief en verdedigend gewoon enorm sterk.” Op hetzelfde niveau gingen de dames van SC Twist opnieuw onderuit. Habo’95 was met maar liefst 33-19 te sterk voor de Vlaardingse nummer laatst. Voor Twist lijkt er ook in de hoofdklasse weinig eer meer te behalen.

DWS pakte in de tweede divisie de volle buit bij DeltaSport: 32-38. Door de zege zijn de Schiedammers weer koploper. ,,Het liep weer vrij goed en stabiel. Ook wel een periode gelijk op totdat we een gaatje sloegen,” reageerde aanvoerder Koen van Schie. ,,Maar we blijven elk duel knokken en dan is het mooi om te zien dat inzet en zelfvertrouwen wordt beloond met onze knappe positie op de ranglijst.
De dames van SimaSport’/Ventura kwamen dit weekend niet in actie. Zonder te spelen blijft de formatie van coach Rafael Loch wel in de top vier staan.
Foto: Mischa Keemink
Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl